Sami Garam on julkisuudestakin tunnettu kokki joka pyörittää Helsingissä 8 ravintolaa (GVC). Joku saattanut bongata grillaamasta Aamu TV:ssakin. Street Food on lähellä sydäntä ja Sami onkin myös grillauksen Suomen mestari.
MINKÄLAISTA RUOKAA?
Sami laatii halutun menun toivomuksesta. Menu voi olla vaikkappa burgereista grilliloheen tai TexMex-tyyppiseen ruokaan lisukkeineen. Grillattavat tehdään kaikki paikan päällä joten savulta eikä ruoantuoksulta tulla välttymään. Jälkiruoaksi voi tarjoilla vaikkapa "Jallussa" liekitettyä omenaa kermavaahdolla siten, että jokainen liekittää itse omat omenansa.
Esimerkkimenu:
- Grillatut antipastikasvikset, caesar-salaatti naturel, waldorfin salaatti.
- Sienibruschetta, härkäpastrami, gazpachoshot
- Liekkilohi, grilliperuna, grillikasvikset, hollandaise-kastike
- Ohukaiset, liekitetyt hedelmät, vaniljakastiketta
KATSO LISÄÄ:
HINNAT :
Tapauskohtaisesti, kysy
KATSO VASTAUKSIA YLEISIMPIIN KYSYMYKSIIN TÄÄLTÄ